Vi har hittat ett kommunalt badhus med tillhörande gym som vi har besökt tre ggr/v. Mycket väl investerad tid tycker vi. Vi cyklar också flera ggr/v till Bauhaus ca tio km t/tr och köper skruvar etc till olika förbättringar i båten för vi vill röra på oss också. Vi har köpt en motor till vår  gummijolle i Sverige som vi trodde att det gick att få skickad hit, men efter många telesamtal inser vi att det blir för dyrt. Bauhaus har ett utställningsex som vi blir intesserade av och det blir många turer fram och tillbaka innan vi är överens om pris etc. Men vi tycker om att cykla.

Värmen försvann efter januari och sedan dess har det varit blåsigt, regnigt och kyligt, tyvärr sämst när vi har haft besök från Sverige i mars-april.  Först kom Roger och Kerstin i första halvan av mars. De är våra vänner som har en likadan båt som vi, så vi har mycket gemensamt ang det.

Anders har byggt en landgång (passarella) till oss, det är så skönt att slippa hoppa!!

Efter det kom Anders son Niklas med fästmö Helen och minsta barnbarnet Gustaf.  Då fick vi ändra våra sovtider på morgonen…och det var ett kärt besvär.

Sedan kom min dotter Matilda med dotterdotter Thea och då blev det faktiskt en stund på playan men inte så varmt.

Det är så härligt att få besök och det blir så tomt efteråt.

Vi fortsätter att rusta, för tanken är att vi ska lämna vår trygga vinterplats i Tarragona i mitten på april för överfart till Balearerna.

Material till en passarella

 

Olja relingslister och durkar

Passarellan på plats

 

Roger och Kerstin på besök

Helen, Niklas och Gustav

 

Tapas i båten

Transport för trötta små ben

 

Fruktstund