Jag har önskat mig något att sitta på när en seglar “snett” och vill se förbi sprayhooden. Anders fixar som vanligt det jag önskar, vi har nu målat och snyggat till plattor för det.  Nu i helgen har vi också satt segel, konstigt att en aldrig kommer ihåg från år till år hur linor ska dras via ledare och block. Vi har också njutit av att den inte är minusgrader  ute när vi vaknar. Jag har i veckan blivit firad av mina kära arbetskamrater och fått en jättefin korg med varor som var genomtänkta och personliga för mig – tack för det kära ni. I fredags blev jag också avtackad på den plats jag har jobbat sista kvartalet, tack för det också – de gav mig bla en kokosnöt – om det skulle bli långtråkigt att resa….
Vi fick fint besök av Anders son Tobias med sambo Maria – som även de hade en smaskig korg med sig till mig, tack – på årets första sillunch i sittbrunnen. Nu är våren här! En vecka kvar till vi släpper tamparna…

 

Smaskig och personlig korg

 

Något att göra när det blir långsamt

 

Tobias och Maria på årets första sillunch