ewa_100810

Jag är en kvinna mitt i livet. Att vara skapande och kreativ är min personlighet, inom många områden både inne och ute.
Jag har rykte om mig att ha god organisationsförmåga och ”blick för” vad som ska göras. Jag trivs i projektarbete.

Det är viktigt att bry sig om hur vi mår, att vi rör på oss och vad vi äter, hur vi kan uppnå äkta livskvalité och jag vill gärna medverka till att livet ska vara härligt att leva.

Jag arbetar nu som anställd men har tidigare drivit soloföretag där jag har verkat som entreprenör inom flera olika genrer
– Service – reception, som assistent, informationshantering.
– Data – bildhantering, skapa/underhålla hemsida, viss trycksaksproduktion.
– Transport – bud, hämta/lämna.

Jag har ”byggt” en del hemsidor, tidigare var det min huvudsyssla i mitt företag, nu gör jag det ibland för att jag tycker det är kul att hålla mig uppdaterad.
Några kan du se här:

 

I en av mina ”lastbilsperioder” hanterade jag en tvåaxlad lastbil med kran. Det flyttades runt på och lyftes på tunga föremål. Levererades grus till byggen och matjord till sommarstugeägare. Mycket trevligt och fritt jobb.

Ett annat av de roliga uppdrag jag har haft – var när jag drev ett café på en hembygdsgård. Jag bakade, kokade kaffe och tillagade lättluncher. Där fanns också en liten scen där jag anordnade evenemang med artister och olika framträdanden. Jag bokade, annonserade, affischerade och tog hand om artister, så att det skulle bli en helhetsupplevelse för alla. Det var mycket roligt och givande.

Ett av mina stora fritidsintressen är att spela saxofon. Jag fick möjlighet att börja spela ett instrument i samband med att en av mina döttrar började i kommunala musikskolan. Musikläraren tyckte att det är bra med föräldrastöd i barngruppen och erbjöd mig att deltaga i undervisningen. Att det skulle ge mig en sådan stor upplevelse som jag har tagit vara på efter det, visste man inte då.
Länk till reportage i Norrköpings Magasinet

Har ”på gamla dagar” hittat ytterligare en utmaning – segling. Det är fantastiskt att man kan få vara i vår fina natur och att med vindens hjälp förflytta sig på vattnet.

Jag har för avsikt att förmedla om våra resor här på sidan under fliken ”Resor”